Η Σκυτάλη είναι πλέον επίσημα συνεργαζόμενος Σύλλογος – ΜΚΟ με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας http://athensauthenticmarathon.gr/. Είναι συνέχεια της συμμετοχής εθελοντών μας από το 2014 που αφιέρωσαν την προσπάθεια τους στον Μαραθώνιο στην ιδέα της Δωρεάς Οργάνων. Στη Σκυτάλη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΓΑΣ από την καρδιά μας γι’ αυτή την προσφορά που θα δώσει νέα ώθηση στην καμπάνια για την Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις.    

Χιλιάδες πολίτες-αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στους αγώνες κάθε χρόνο. Η Σκυτάλη μαζί με τους αλλους Συλλόγους Μεταμόσχευσης θα συγκροτήσουν την ομάδα «Μεταμοσχεύσης και Δωρεάς Οργάνων» για την οποία ο ΣΕΓΑΣ μας εχει διαθέσει δεκάδες θέσεις. Αναμένουμε δεκάδες μεταμοσχευμένοι να τρέξουν σε κάποια από τις 3 κούρσες στα 5 χλμ (στο κέντρο της Αθήνας), 10 χλμ (στο κέντρο της Αθήνας) και στα 42 χλμ από τον Μαραθώνα εώς το Παναθηανϊκό Στάδιο στην Αθήνα διατρανώνοντας το πιο ισχυρό μήνυμα «από την οργανική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, στην Μεταμόσχευση, στον Μαραθώνιο της Αθήνας»!!

Το Σάββατο το μεσημέρι πριν τους αγώνες θα είμαστε όλοι μαζί στο κέντρο της Αθήνας για την παράδοση του πακέτου συμμετοχής σε κάθε αθλητή ενώ στη διάρκεια του Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακου των αγώνων θα διοργανωθούν διάφορες σχετικές δράσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook:

 https://el-gr.facebook.com/syllogos.vareos.kardiopnevmonopathon/

 

 

http://www.athensauthenticmarathon.gr/images/stories/route/route_5Km_full.jpg

http://www.athensauthenticmarathon.gr/images/stories/route/route_10Km_full.jpg

http://www.athensauthenticmarathon.gr/images/stories/route/route_marathon_full.jpg